• Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
1.jpg

BUSINESS PROGRAM

ÜZLETI MEGOLDÁSOK

Ez a program azért született, hogy új utakat nyissunk a térség kivitelezői szegmensében és hatékonyan támogassuk  a Szekszárd és környéki vállalkozások beruházási projektjeit.

Az hírek figyelésével az információk megosztásával stratégiai partnereink összefogásával, szakembereink tudásával, tapasztalatával és kapcsolodó  vállalkozások  szolgátatásával együtt eredményes  pertnerséget biztosítunk azokak a cégeknek, akik  építési vagy fejlesztési kihívások előtt állnak.

Ismerje meg programunk részleteit és szakterületeinket! Csatlakozzon csapatunkhoz releváns szolgáltatásaival!

2.jpg
szekszárd.jpg

INFOBOX

Tájékozódjon az építőipar aktualitásairól, a gazdaság

híreiről, és konzultáljon terveiről szakembereinkkel!

hugs%252520m%2525C3%2525A1solata%252520m

PARTNER PROGRAM

Csatlakozzon csapatunkhoz, mutassa be vállalkozását és megoldásait  a ügyfeleink kihívásaira!

11062b_f0cd2b56e86443d68d21b6bc12fe055c_

MIT CSINÁLUNK?

Tájékoztatás

Hírt adunk a gazdaságról,  az építőipar aktualításairól.  Megosztjuk az állami és EU-s pályázati aktualításokat. Kapcsolatokat építünk a projekteket támogató vállalkozásokkal és bemutatjuk megoldásaikat.

Ütemezés

A megvalósítási tervek egyeztetésével kitűzzük a kivitelezés részleteit. Szerződésben rögzítjük a megállapodást, a szereplőket, feladatokat és határidőket. 

Konzultáció

Megismerjük leendő ügyfeleinket, meghallgatjuk terveit és felmérjük az igényét. Bemutatjuk szakterületeinket és megvizsgáljuk a projektet és az együttműködés lehetőségeit. 

Kivitelezés

A kivitelezési munkálatok  folyamatos kapcsolattartásnak köszönhetően ügyfeleink mindig naprakészek lehetnek leendő beruházásuk státuszát illetően. Az üzemi tesztek után átadjuk és betanítjuk a berendezések használatát.

Tenderezés

A legjobb ajánlathoz  partnereink közreműködésével  felkutatjuk a projekt támogató szolgáltatásokat, termékeket, a pályáztok támogatási és ha szükséges, a banki  finanszírozási lehetőségeit.

Üzemeltetés

Biztosítjuk a garanciális és azon túli feladatokat, valamint a karbantartási munkákat, felülvizsgáljuk a gépek eszközök és az infrastruktúra műszaki állapotát érintésvédelmi szabványossági  megfelelőségét. 

épület.jpg

MUNKATERÜLETEINK