Generálkivitelezés
A generalnrg.hu üzemeltetője, az NGR-Vill Kft. elsősorban villanyszerelési kivitelezésekre alakult vállalkozás volt, de a csapat fejlődő szakértelme és tapasztalata, valamint a színes ügyféligények úgy alakították a lehetőségeinket,  hogy mára nem jelent számunkra kihívást az épületgépészet és az épületvillamosság egyetlen területe sem.

Stratégiai partnereinek összefogásával  hoztuk létre a General NRG csoportot, amely átfogó tanácsadói és kivitelezői megoldásokat kínál a modern építőipar teljes területén. Küldetésünk, hogy minőségi és ésszerű megoldásokat kínáljunk, elsősorban  Szekszárd és környéki otthonok, vállalkozások, közületek és a  lakóközzösségek tulajdonosainak. 


A generálkivitelezés 


Egyesek az újépítésű, kulcsrakész lakásra esküsznek, mások spórolás céljából vagy puszta szerelemből maguknak szeretnék megtervezni és kialakítani otthonuk belső terét. Mindennek megvan az előnye és a hátránya: utóbbi esetben nagyobb a szabadság, és közvetlenül nyomon követhetjük a munkát, viszont a nyakunkba veszünk egy hatalmas és szerteágazó feladatot, amivel laikusként nehéz megbirkózni.


Cégünk bizonyos esetekben kifejezetten ajánlja a generálkivitelezés megoldásait, de nem minden esetben!


Pozitívum

  • A generálkivitelezőként a szakemberek megtalálásától kezdve az alapanyag beszerzésen át, a munkafolyamatok összeszervezésén keresztül mindent megcsinálunk, szerződéstől függően a lakást vagy házat kulcsrakészen adja át. 

  • Munkánkat jótállás és számla biztosítja, így "nem tűnünk el" az esetleges hibás teljesítés esetén, és a törvény szerint meghatározott időn belül javítjuk a hibát. 


Negatívum

  • Tíz-húsz százalékkal biztosan drágább, ha egyéni vállalkozók helyett generálkivitelezőt bízunk meg a munkával, hiszen azt is megfizetjük, hogy szervezi és felügyeli a folyamatokat. Persze nem biztos, hogy anyagilag a felújítás végén rosszabbul jövünk ki.

A szakterületen együttműködő stratégigai parterünk  

Partnerünk honapja