Napelem & Business
A Nap energiája hő és fény formájában, sugárzással éri el a Földet, melyet az emberiség ősidők óta hasznosít, egyre fejlettebb technológiák segítségével. A napenergiához kapcsolódó technológiák, mint a napfűtés, a fotovoltaikus berendezések, a naperőművek vagy a napenergiát felhasználó épületek segíthetnek megoldani az emberiség előtt álló legnagyobb kihívásokat.

Energiakorszerűsítési projekt menedzsment


A szolgáltatások keretében használati szokások és folyamatok tudatos megváltoztatásával is jelentős energiamegtakarítás érhető el, azonban következetes energiagazdálkodás aktív- és passzív elemek technológiafejlődést követő, folyamatos műszaki korszerűsítésével biztosítható.

Kivitelezési fővállakozóként legfejlettebb nemzetközi technológiák folyamatos adaptálásával, naprakész szakmai felkészültséggel, a szakterületek részegységeinek legjobb beszállítóival karöltve tervezünk és irányítunk korszerűsítési projekteket.


Megújúló energiaforrások


Napjaink legáltalánosabb energiakorszerűsítési és költségtakarékossági lehetősége a megújuló energiaforrások használata. Fogyasztói, urbanizált helyszíneken közművi energiavételezés csökkenthetésére legelterjedtebb alkalmazás ipari, intézményi és lakossági épületek üzemeltetéséhez saját igényeket kiszolgáló megújuló forrású energiatermelés.


Kapcsolódó szakterületek:


  • Fűtésrendszer korszerűsítés

  • Világítás korszerűsítés

  • Klímarendszer korszerűsítés

A szakterületen együttműködő stratégigai parterünk  

Traditional Solutions Kft.