Kezdjük a lehetetlennel,
a többi gyerekjáték!

A General NRG csapatának tagjai egyenként is elkötelezettek  a minőségi ügyfélkiszolgálás mellett. A sikerünk kulcsa a munkatársaink elkötelezettségére, tudására és tapasztalatára épül. Hiszünk benne, hogy megfelelő összefogással minden feladatra képesek vagyunk.

Villanyszerelő stem

Villanyszerelő

Pillanatnyilag nincs nyitott pozíció

Gépészmérnök

Pillanatnyilag nincs nyitott pozíció

Építésvezető

Pillanatnyilag nincs nyitott pozíció

A fejlődés kulcsa ott van a kezedben!

Támogatjuk a fejlődést. Az alábbi képzési programok segítséget nyújthatnak a sikeres álláskereséshez. A NYITOK képzési rendszer segítségével számos támogatott oktatásban vehet részt teljesen ingyenesen.

NYITOK PROGRAM

A NYITOK program az országszerte elhelyezkedő 52 Tanulási Központjában a hagyományos iskolarendszertől eltérő módszertannal és a 21. századi, innovatív technológiák felhasználásával nyújt egyedülálló tanulási lehetőséget. A rövid 20-30 órás képzések azonnal használható versenyképes tudást biztosítanak magánszemélyek részére. Képzéseinket Tanulási Központjainkban kiscsoportos órák keretein belül lehet igénybe venni vagy a NYITOK Online Platform (e-learning) segítségével már okoseszközökön is elérhetővé válnak, amely által még könnyebben hozzáférhetőek a képzések.

TED.png

ELŐADÁSOK

A TED (Technology, Entertainment, Design – technológia, szórakoztatás, dizájn) konferenciák globális sorozata, melyeket a non-profit Sapling Foundation (alapítvány) rendez. A konferenciák témáját kifejezi a szervezők fő jelszava: „ideas worth spreading”, azaz olyan gondolatok, amelyeket érdemes terjeszteni. A rendezvény különlegessége, hogy az előadók számára csupán 18 perc áll rendelkezésre, hogy átadják az információt, amit kívánnak, ugyanakkor inspirálják a hallgatóikat.

NYITOK PROGRAM

A NYITOK hálózat a „KKV kiválósági programja” segítségével a mikro-, kis- és közepes vállalkozások mindennapi problémáira kínál hatékony megoldást. A rugalmas és innovatív képzési struktúra a munkavállalók és a munkáltatók igényeihez egyaránt alkalmazkodik. A NYITOK Mobil Oktatási Rendszernek köszönhetően lehetőség nyílik közvetlenül a vállalkozások telephelyén megtartani a mindenki számára ingyenes kompetenciafejlesztő programokat. A NYITOK Online Platform (e-learning) segítségével a tanulási programok pedig már okoseszközökön is elérhetővé válnak, amely által még könnyebben hozzáférhetőek a képzések.

Gerilla Önéletrajz Műhely

A Gerilla Önéletrajz Műhely egy olyan tanácsadó cég, ahol a legeredményesebb álláskeresési technikákat tanítjuk meg álláskeresőknek, hogy minél előbb megtalálják és elnyerjék új állásukat. Baráth András okleveles önéletrajz-szakértő és elhelyezkedési tanácsadó dolgozta ki a Gerilla Önéletrajz Műhely azon sikeres és korszerű álláskeresési módszereit, amelyek 2009 óta már több ezer álláskeresőnek segítettek elhelyezkedni.

Ismerd meg jobban a Gerilla Önéletrajz Műhely Állásszerző Programját »