Lakóközösségek & Társasházak

Vállalkozásunk társasházak lakóközösségeinek és képviseleteiknek ideális megoldásokat kínál a tervezéstől a kivitelezésen keresztül az építmények teljes életciklusa során, amellyel az ingatlanok és szerelvényei hosszútávon megőrzik értéküket. Az új anyagoknak és technológiáknak, a megrendelők elvárásainak, valamint a szigorúbb szabályozásoknak köszönhetően világszerte megváltoztak az igények. Kivitelezési szolgáltatásaink segítenek a villamosipari integrációk és az  épületgépészeti rendszerek biztonságának, működési megbízhatóságának és energiahatékonyságának növelésében. Cégünk támogatást nyújt az építési projektekhez a tervellenőrzéstől az építési anyagok tesztelésén át a végső ellenőrzésig és átadásig, beleértve az üzemeltetést is. Ügyfélcentrikus szolgáltatásainkat pályázatírási, pénzügyi és kivitelezési tanácsadással támogatjuk a projektek megvalósítását. Kérjük válasszon szakterületeink közül...

Konzultáció
Villamos berendezések felülvizsgálata

Felülvizsgálat a megbízható és biztonságos berendezésekért

Napelemes töltőállomás

Nagyteljesítményű töltők kiépítése. Kérhet akár autótípusra szabottan egyedi ajánlatot illetve napelemes energiaforrással kialakított rendszert.

Generálkivitelezés

Hamarosan...

Generálkivitelezés

Hamarosan...

Konzultáció
Villámvédelmi felülvizsgálat

A természeti károk megelőzéséért.

Otthonfelújítási program

Akár 3 milliós vissza nem térítendő állami támogatás otthonfelújításra

Szellőzés, klímatechnika

Hamarosan...

Társasházak felügyeleti szolgáltatása

Hamarosan...

E-mobilitás - e-verywhere

Hamarosan...

Napelemes rendszerek társasházak részére

Hamarosan...

Épületvillamosság

Az épületvillamosság az épületgépészeten belül az egyik legfontosabb folyamat, hiszen elektromos áram nélkül ma már nemcsak a mindennapok elképzelhetetlenek, hanem a többi közművesítés is hasztalanná válhat.

Okos otthon

Az okosotthon technikai megoldások együttese, amelyek többé kevésbé egymással együttműködve lehetővé teszik a házban működő különböző rendszerek és alrendszerek központi irányítását.