Lakóközösségek & Társasházak

Vállalkozásunk társasházak lakóközösségeinek és képviseleteiknek ideális megoldásokat kínál a tervezéstől a kivitelezésen keresztül az építmények teljes életciklusa során, amellyel az ingatlanok és szerelvényei hosszútávon megőrzik értéküket. Az új anyagoknak és technológiáknak, a megrendelők elvárásainak, valamint a szigorúbb szabályozásoknak köszönhetően világszerte megváltoztak az igények. Kivitelezési szolgáltatásaink segítenek a villamosipari integrációk és az  épületgépészeti rendszerek biztonságának, működési megbízhatóságának és energiahatékonyságának növelésében. Cégünk támogatást nyújt az építési projektekhez a tervellenőrzéstől az építési anyagok tesztelésén át a végső ellenőrzésig és átadásig, beleértve az üzemeltetést is. Ügyfélcentrikus szolgáltatásainkat pályázatírási, pénzügyi és kivitelezési tanácsadással támogatjuk a projektek megvalósítását. Kérjük válasszon szakterületeink közül...

Villamos berendezések felülvizsgálata

Felülvizsgálat a megbízható és biztonságos berendezésekért

Otthonfelújítási program

Akár 3 milliós vissza nem térítendő állami támogatás otthonfelújításra

Épületvillamosság

Az épületvillamosság az épületgépészeten belül az egyik legfontosabb folyamat, hiszen elektromos áram nélkül ma már nemcsak a mindennapok elképzelhetetlenek, hanem a többi közművesítés is hasztalanná válhat.

Klímatechnika

Komforosan télen-nyáron.

E-mobilitás - e-verywhere

Elektromos autó töltőállomások, falitöltők telepítése.

Napelemes rendszerek társasházak részére

A napelemes rendszer javítja otthona energiahatékonyságát és növeli ingatlanának értékét.

Társasházak felügyeleti szolgáltatása

Ügyeletben a segítség.

Új építésű házak energetikai szabályai

A közel nulla energiaigény követelményének eléréséhez az energiafogyasztás legalább 25%-át megújuló forrásból kell fedezni.

Napelemes töltőállomás

Nagyteljesítményű töltők kiépítése. Kérhet akár autótípusra szabottan egyedi ajánlatot illetve napelemes energiaforrással kialakított rendszert.

Szellőzés, klímatechnika

Az inteligens szellőzés friss levegő enegiahatékonysággal.

Okos otthon

Az okosotthon technikai megoldások együttese, amelyek többé kevésbé egymással együttműködve lehetővé teszik a házban működő különböző rendszerek és alrendszerek központi irányítását.

Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálatok

Előírás a biztonságért