All in One
Építkezés? Bővítés? Felújítás? Bármelyik problémával is nézünk farkasszemet, megfelelő szaktudás, ismeretségek, pénz, nem mellesleg pedig rengeteg szabadidő és türelem nélkül még a kisebb munkálatokba sem szabad egyedül belevágni. Szerencsére ma már van, akire teljes egészében rábízhatjuk a munkát.

Mi a generálkivitelező feladata?

Egy generálkivitelező feladata rendkívül összetett, hiszen minden stresszt, idegeskedést, telefonálgatást és egyeztetést levesz a megrendelő válláról. Ezeket a munkafolyamatokat ugyanis valakinek el kell végeznie ahhoz, hogy felépülhessen álmaink otthona, ergo azért, mert kiadtuk egy generálkivitelezőnek a tervezést és a házépítést, az még nem jelenti azt, hogy nem kell tervrajzot készíteni, vagy az építőanyag, esetleg egy alvállalkozó miatt aggódni. Csakhogy nem mi idegeskedünk, lévén ettől a sok stressztől kímél meg minket egy generálkivitelező úgy, hogy közben mindvégig rálátásunk van a munkafolyamatokra, az utolsó mozzanatig beleszólhatunk a tervdokumentációba, hovatovább mindvégig felügyelhetjük majd az építkezési munkálatokat is.


Cégünk készen áll a partnerségre nem ismerünk lehetetlent. Minőség, szakértelem, precizítás, alázat és szív. Bármilyen építőipari feladatról is legyen szó, mi elkötelezetttek vagyunk az ügyfélélmény mellett.