A család, anyuka, apuka éd a kislány nézegetik a ház terveit

a családi otthonteremtési támogatással tervezőknek

Otthon Program

General NRG  -  építünk a családokra

Előszó

Magyarország történetének legnagyobb családtámogatási programja sokaknak  jelent kiválló lehetőséget az otthonteremtéshez. A támogatás nyertesei azok a jogosultak lesznek, akik minden feltételt teljesítve, határidő alatt zárják a projektjüket. Ehhez alapos felkészülés, megfelelő tervek, sikeres kivitelezés és hibátlan pályázat szükséges. Programunk  támogatást nyújt Önnek függetlenül attól, hogy velünk kivitelezi a munkát vagy sem.

 

Minden pályázó családnak eredményes programot, sok szép új vagy  megújúlt otthont kívánunk!

Megoldást kínálunk

Építőpari kivitelezőként azoknak a családoknak adunk segítséget, akik a kormány új otthonteremtési forrásaival terveznek ingatlan építést, bővítést, fejlesztést, átalakítást vagy felújítást. Célünk, hogy felkészítsük leendő partnereinket a sikeres projektekre és a kivitelezésekben  közreműködjünk. A programunk a szerződéskötésig Önnek kötelezettségek nélküli és díjmentes!

Ismerjen meg minket és programunk részleteit!

Modern ház exteriőr

Az álmoktól a megvalósulásig.

01

FELKÉSZÜLÉS
-
TANÁCSADÁS

02

IGÉNYFELMÉRÉS
-
KONZULTÁCIÓK

03

ÁRAJÁNLAT
-
ÜTEMEZÉS

04

SZERZŐDÉSKÖTÉS
-
KIVITELEZÉS

Készüljünk fel

Az INFOBOX tematizáltan tájékoztatja a támogatások pontos  részletekről, feltételekről, de akár az önerő vagy az előfinanszírozás lehetőségeiről is. Híreinkben a lényeges  cikkeket megosztjuk.  Stratégiai partnereink és együttműködőink bevonásával teljes körű támogatást támogatjuk a pénzügyi valamint a kivitelezési tervezést.

Az a  célunk, hogy az Ön családja biztosan nyetrese legyen a programnak. 

Modern ház enteriőr

GNRG Otthon Program

INFOBOX

Leírások, szabályok, hírek pénzügyi és tervezési tanácsok, dokumentumok GY.I.K .és még sok minden más...

Meséljen a tervéről

Online igényfelmérésünk segítségével egyszerűen megismerjük az elképzelését, és az esetleges kihívásait. Szükség esetén szakértőket vonunk be, majd csapatunkkal a megfelelő információk birtokában munkatervet, ütemezési tervet és árajánlatot  készítünk. 

Dolgozzunk együtt

Ön az ajánlatunk elfogadásával, mi a projekt befoglalásával biztosítjuk a  partnerségünk alapjait.  A szerződésben vállaltakban cégünk megbízható, minőségi és a határidőre pontos feladatain túl alapvető elkötelezettséget is biztosít az ügyfélélmény mellett. Az Új otthonfelújítási program sikerének lényeges eleme lesz az időzítés.  Mi készen állunk...

Modern ház este exteriőr

General NRG

Otthon Program regisztráció

A személyes adatokat bizalmasan kezeljük. 

Az adatkezeléssel kapcsolatban

további részletekért az adatkezelési szabályzatunkban olvashat.