Az otthonprogram.hu egy projekt támogató szolgáltatás. Célja a garantáltan sikeres és kifizetéssel zárható pályázatok útjának segítése a tervezéstől a kivitelezésig.

Különböző támogatások az Otthonteremtési Program kedvezményezettjeinek. Információ, konzultáció, tanácsadás, ajánlás, tervezések, árajánlat készítés, stb...

Építőpari kivitelezőként azoknak a családoknak adunk segítséget, akik a kormány új otthonteremtési forrásaival terveznek ingatlan építést, bővítést, fejlesztést, átalakítást vagy felújítást. Célünk, hogy felkészítsük leendő partnereinket a sikeres projektekre és a kivitelezésekben közreműködjünk. A programunk a szerződéskötésig Önnek kötelezettségek nélküli és díjmentes!

Ismerjen meg minket és programunk részleteit!

Ismerje meg ajánlatunk részleteit

Kinek szól ez az ajánlat?

Gyermekes vagy gyermeküket váró családoknak, akik szeretnének az otthonfelújítási támogatással fejleszteni az 50% -os maximum 3 millió Forint vissza nem térítendő állami támogatás formájában.

Milyen problémákra, kihívásokra jelent megoldást ez az ajánlat?

Pályázati tanácsatalanság: folyamat támogatás
Tervezési tanácstalanság: tervezési tanácsadás és árajánlat
Pénzügyi bizonytalanság: pénzügyi tanácsadás és finanszírozás
Kivitelező hiánya: vállaljuk a kivitelezést pályázati határidőben
Szakipari bizalmatlanság: 5 éves teljes körű garancia + ajándék 1. karbantartás

Ki az ideális ügyfelünk?

Elsősorban olyan szekszárd és környéki családok, akik a lakásfelújítási támogatásra jogosultak és épületvillamossági vagy villamos épületgépészeti fejlesztésben, felújításban gondolkodnak.

Válasszon képet a leíráshoz!

1/2