Csatlakozzon szolgáltatásával a General NRG Business Program együttműködő partnereihez!

I'm a paragraph. To update me, go to the Data Manager. The Data Manager is where you store and collect data for your site.

General NRG
Business Partner

EGYÜTT A SIKERÉRT

A General NRG küldetése, hogy tevékenységével új utakat nyisson és ezáltal meghatározó szereplője legyen a térség építőipari szegmenségnek. Megértettük, hogy átfogóbb szolgáltatásokkal, a projektek hatékonyabbá válnak. Partnereink ilyen megoldásokat szállítanak, hiszen nem értünk mindenhez és nem lehetünk ott mindenhol. Ha úgy gondolja, hogy szolgáltatása vagy terméke ügyfeleink céljait támogatja, jelentkezzen bővülő partneri csapatunkba és osztozzunk közösen a sikerekből!

Ismerje meg ajánlatunk részleteit

Kinek szól ez az ajánlat?

Olyan vállalkozásoknak akik hisznek a minőségi munkában, stabilitást vagy növekedést szeretnének elérni és szolgáltatásukkal támogatni tudják az ügyfelek vagy a partnerek céljait.

Hogyan növeli a forgalmam a program?

Az üzleti közösségünk tagjaként látótérbe kerül cége és szolgáltatása ügyfeleink és partnereink előtt. Tevékenységét bemutatjuk és reklámozzuk csatornáinkon. Ügyféligény esetén ajánlást adunk az Ön szolgáltatására.

Mennyibe kerül ez nekem?

A General NRG businessprogram.hu partnerségért Ön nem fizet. A közösségi elvünk az ügyfélelégedettség biztosítása, a viszontajánlás priorizálása és a beajánlott ügyfelek magas szintű minőségi kiszolgálása és visszajelzés biztosítása.

Válasszon képet a leíráshoz!

1/1