Elekromos autók töltőállomása

E-mobilitás e-verywhere
Vállaljuk elektromos autó, motor és kerékpár töltőállomás telepítését otthoni és társasházi környezetben, vállalati- és irodaházi parkolókban, valamint cégek telephelyein egyaránt. Szükség estén a komplett infrastruktúra kiépítésében is segítünk. Kérhet akár autótípusra szabottan egyedi ajánlatot.

A General NRG az e-autók töltéséhez és a töltőállomások kialakításához a hazai gyártású, rendkívül jó ár/érték arányú ViatorPower termékeit ajánlja.

Az autóipar forradalmi változásokat él át napjainkban. Az elektromos- és plug-in hybrid autók szinte napról-napra veszik át a környezetet sokkal nagyobb mértékben szennyező benzines- és dízel autók helyét. Ez az új és egyre nagyobb teret hódító technológia újfajta üzemanyag-ellátó infrastruktúra kiépülését is szükségessé teszi. Az elektromos autók tulajdonosai az elektromos hálózatról töltik autóikat. Az pedig szinte mindenki otthonában és munkahelyén is elérhető. Csak a megfelelő eszközre van szükség, amellyel az elektromos járművekhez lehet csatlakoztatni. A ViatorPower egy hazai gyártású elektromos autó töltő készülékcsalád a járművek gyors és biztonságos töltéséhez. Ez a webáruház is segítséget nyújt ahhoz, hogy megismerje az elektromos töltéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat és ki tudja választani az autójához optimális egyéni és a kisközösségi töltőkészüléket.

Ismerje meg ajánlatunk részleteit

Kinek szól ez az ajánlat?

Az elektromos járművek tulajdonosainak és minden vállalkozásnak, munkahelynek, aki növelni szeretné vendégei, vásárlói, vagy dolgozói elkötelezettségét ill. forgalmát azáltal, hogy biztosítja az elektromos járművek tulajdonosaink a töltési lehetőséget.

Miért telepítsek otthonra töltőállomást?

Az elektromos autóhoz gyárilag biztosított töltési megoldás megfelelő teljesítményű töltőállomás kialakítása nélkül, csak lassú töltési időt biztosít. Intenzív járműhasználat esetén ez a töltési idő alacsony hatótáv mozgást tesz lehetővé ráadásul a városi töltők szabad kapacitása egyre kisebb.

Miért telepítsek ViatorPower töltőállomást?

A hazai fejlesztésű és gyártású ViatorPower kíváló ár / érték arányú berendezései minden környezetben kíválló megoldást nyújtanak a biztonságos töltéshez. Cégünk az Ön igényei szerint, járműtípusnak megfelelően segít kialakítani a teljes infrastruktúrát, mind a tervezést és installációt, valamint a szükséges szolgáltató moldali teljesítménybővítést.

Válasszon képet a leíráshoz!

1/2