1.png

Referenciáink

Az elégedettség egyszerű receptúrája: Minőség, szakértelem, tapasztalat, szív és alázat.

Az első otthonfelújítási programos kivitelezésünk 

2021

Büszkék vagyunk idei első és sikeresen kivitelezett klímatelepítésünkre, melyet ügyfelünk az új Családi Otthonfelújítási Támogatással rendelt meg.  Pakson, az Akác utcában klímatizáltunk, amire  5 év! teljes körű garanciát vállalunk és ráadásként egy 2022-es tavaszi karbantartást adunk ajándékba az idei megrendelőniknek.

Klímaberendezés kültéri egységének installációja. A létrán Fekete Balázs, segítője Nagy Rolf, Selfi mesterünk és vezetőnk: Fejős Gábor
A tengelici faluház belső tere, rejtett csövezéssel szerelt, beltéri klíma egységekkel

Tengelici faluház klimatizálása

2019

A megrendelő különleges igénye volt, hogy a kialakítás során  a szerelvények infrastruktúrája láthatatlan legyen. Csapatunk speciális, rejtett csövezéses technológiát használva biztosította az esztétikus installációt.

Hőszívattyús tornasor

2020

Ennek a paksi irodaháznak a fűtéskorszerűsítése a legmodernebb hőszivattyús technológiával történt. Ez mellett csapatunk installálta  a 12 helységből álló komplexum LED világítástechnikai upgrade-jét, valamint a gyengeáramú IT és biztonsági feladatokat ellátó hálózatának kialakítását. Az energia korszerűsítés gazadasági megtérülését még TAO kedvezmény is segíti.

Nemzeti Népegészségügy javára

2021

Az állami szervek megbízása nem ritkán azonnali beavatkozást igényel. A vörös riasztás ebben az esetben  egy aszárazon futó szivattyú vezérlésének meghibásodása miatt  érkezett. Azonnal reagáltunk a feladatra.

Bajba került társasház

2018

Bizony előfordul, hogy a lakóközösség szűk anyagi leghetősége nem teszi lehetővé a szükséges beavatkozást. Ennél a szekszárdi panelháznál is ez volt a helyzet. Csapatunk az E.ON felkérésének tett eleget a társasház javára, amikor elválaltuk és kiviteleztük az épület fővezetékének és mérőhelyeinek korszerűsítését .

Hűtés - fűtés egyszerűen

2017

A duál és trial klíma rendszerek egyszerű megoldást jelentenek a házak klimatizálására, mivel így több helysiség hűtésére és fűtésére is berendezkedhetünk egyetlen kültéri egységgel. Bizonyos esetekben az egyéb fűtési rendszerek (pl: égésteres megoldások)  veszélyesek is lehetnek, mint ennél a kisszékelyi faháznál is. Kézenfekvő volt ez a megoldás.

Vákumozás, vigyázz, start!

2020

Kollegáink egy klíma beüzemelés előtti folyamaton munkálokdik. A vákumozás során a rendszerben lévő levegő és pára kerül eltávolításra  a rendszerből, mielőtt a gáz kerül a helyére. 

Villanyszerelők az elosztó szekrény vezérlésének bekötését végzik

Feszültség alatt, de feszültségek nélkül.  2024

Csapatunk speciális kihívásaihoz tartozik az üzemi környezetben végrehajtott feladat, amely leállás nélküli megoldásokat kíván. Ennek a paksi cégnek a szünetmentesen vezérelt elosztó szekrényét is ilyen módon építettük át.