Mivel foglalkozunk?

Az NGR-Vill Kft. villamosipari specialistaként alakult vállalkozás, de a csapat tapasztalata  valamint a színes ügyféligények úgy alakították a tevékenységeinket, hogy mostanra komfort zónánk az építőipar  teljes villamossági és épületgépészeti területe.

Lefelé mutató nyíl, amely a folytatást jelöli.

Jó munkát csak jó szerszámmal...

Hiszünk benne, hogy a legjobb minőséget a legjobb szerszámokkal és a csúcs minőségű gépészeti technológiákkal tudjuk nyújtani. Válogatásunk a teljeség igénye nélkül mutatja be kedvenc gépeinket és eszközeinket. Mert jó munkát csak jó szerszámmal lehet végezni.

villanyszerelő munkában
1/1

Kiemelt tevékenységeink

 

között foglalkozunk generál épületvillamossággal, erős,- és gyengeáramú, ill. informatikai  hálózatokkal, épületgépészeti kivitelezéssel, szellőzés,- és légtechnikai valamint klímatechnikai megoldásokkal. Továbbá korszerű hőszivattyús fűtési rendszerekkel,  napelemes megoldásokkal vagy az e-mobilitás területeivel, mint pl. az e-autók töltőállomásainak telepítésével. illetve érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálatokkal. Dolgozunk az építőipar szinte minden megrendelőjének, legyen szó privát, üzleti közületi vagy lakóközösségi projektekről.

Kérjük válasszon profilt  a szakterület szűkítéséhez!